Skip to content →

Smashed it! taart + baby = fantastische fotoshoot

Wauw, 24 december mocht ik dan eindelijk de winnaar van de fotoshoot blij gaan maken! Al om 9 uur ’s morgens stond ik met mijn cameratas op de stoep bij de papa en mama van Kayleigh.

In december 2016 ben ik gaan samenwerken met Sabrina’s taartjes. Sabrina maakt, naast haar job als onderzoeker aan de EUR, taarten voor allerlei gelegenheden. Om die samenwerking te vieren hebben we een taart en bijbehorende cakesmash fotoshoot verloot onder alle deelnemers met een kindje tussen de 12 en 24 maanden.

Wat is dat precies voor fotoshoot?  Simpel, de titel van dit blogbericht zegt genoeg: met mijn camera leg ik vast hoe een (bijna) 1-jarige dreumes een taart ‘smasht’. Als je mijn foto’s een beetje kent, dan weet je dat ik haast nooit in een studio te vinden ben. Mijn foto’s worden gemaakt waar het leven zich afspeelt. Kayleigh kon dus lekker thuis blijven, badderen en ontbijten terwijl ze mij een klein beetje leerde kennen.

Wat doet zo’n klein kind eigenlijk met een taart als je die voor zijn/haar neus zet? Nou, daar had ik me dus in vergist! Kayleigh vond het namelijk maar niets, die taart. Sterker nog, ze vond hem eng! Maar met wat hulp van mama durfde ze haar prooi voorzichtig te benaderen. Toen ze de smaak eenmaal te pakken had, was ze wel even zoet!

Lijkt jou dit ook een gave actie voor je kleintje, je neefje, nichtje of een andere dreumes in jouw omgeving? Neem gerust contact op om te kijken of die samenwerking met Sabrina’s taartjes voor jou ook interessant kan zijn.

PS: we wensen Kayleigh natuurlijk een hele leuke eerste verjaardag!

RSS
Follow by Email
Facebook0
Twitter

Published in Blog Fotografie

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *