Skip to content →

Mijn eerste ervaring met geboortefotografie!

Deze week was ongetwijfeld een van de meest bewogen weken die ik tot nu toe heb meegemaakt. Wat een hectiek. Wat een emotie. Stiekem droomde ik er al een tijdje van om een geboorte te mogen fotograferen, maar toen die vraag kwam, sloeg m’n hart over, ging ik stotteren en sprongen tegelijkertijd de tranen in mijn ogen. Natuurlijk wilde ik dit doen!

Maandag was het zo ver. Een sms’je: “Het is begonnen, kun je komen?”. Mijn cameratas lag al minstens een week klaar. Met een gevoel alsof ik op schoolreisje ging, reed ik naar het ziekenhuis. En toen kwamen de twijfels: had ik wel de goede lens bij me? Wat als ik niet genoeg licht had? En: kon ik dit eigenlijk wel?

Inmiddels is er een geweldig mooi jongetje geboren: Jero Judah! Ik heb alle gelegenheid gehad om na de geboorte nog een new born shoot te doen. Nu is het tijd voor deel II: deze week kijk ik elke avond tot in de late uurtjes naar mijn beeldscherm en geniet ik na van een onbeschrijflijke ervaring.

Houd mijn Tumblr in de gaten (tabblad ‘fotografie’)! Ik zal binnenkort een kleine selectie van de shoots met jullie delen.

RSS
Follow by Email
Facebook0
Twitter

Published in Blog Fotografie

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *