Skip to content →

Eerste keren

De afgelopen drie maanden zijn voor mij maanden geweest van eerste keren. De eerste keer buiten plassen, de eerste keer een ‘zit’ op commando, de eerste keer naar puppycursus etc., etc. Mijn agenda draaide volledig om het opvoeden en verzorgen van mijn pup. En wat is het een voorrecht dat ik daarvoor fulltime beschikbaar ben. Ik zie mijn kerel groeien, letterlijk en figuurlijk.

In deze blog ga ik niet uitgebreid schrijven over zijn opleiding. Daarvoor verwijs ik naar de blogs van Dutch Assistance Dogs, waar ik de opleiding van Bodhi in beeld breng. Hier wil ik schrijven over een ander soort keren. De eerste keer dat ik weer ben gaan zwemmen bijvoorbeeld (oké, die komt volgende week echt!) of die eerste keer dat ik mijn DSLR weer in gebruik genomen heb.

Afgelopen donderdag zijn Bodhi, ikzelf én mijn camera door Bappie in de auto geladen zijn we naar kennel Can’t Get Enough gereden. Daar zijn op dit moment twee jonge nestjes van vier en vijf weken oud. Bodhi vond direct zijn plekje in de ren en werd langs alle kanten uitgebreid besnuffeld. Met behulp van wat doeken heb ik net naast de ren een mini-studio gebouwd en in deze überrelaxte setting heb ik de pups één voor één op de foto gezet. Mijn allereerste puppyshoot is een feit!

RSS
Follow by Email
Facebook0
Twitter

Published in Blog Fotografie

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *