Skip to content →

Mag ik u voorstellen….

Wat kan er veel veranderen in een half jaar tijd! Er stonden fantastische shoots op de rol waarvan sommige doorgegaan zijn en andere niet. Mijn camera is overal mee naartoe gegaan omdat ik stand-by stond voor geboortereportages, waarvan ik er helaas uiteindelijk geen enkele uitgevoerd heb. Gelukkig zijn de baby’s kerngezond geboren en volgen er binnenkort meer newborn plaatjes. Er zijn cakes gesmasht, zwangerschappen vastgelegd en… ik ben ‘mama’ geworden van Bodhi Valentijn: mijn Sheltie pup.

Ja, en dan kan de rest van de wereld op z’n kop gaan staan, maar je agenda moet écht op de schop. Heerlijk vind ik het. Ik geniet van (bijna) elk moment: hoe hij zich uitrekt als hij uit de bench sluipt om mij vervolgens te overladen met kusjes, hoe hij speelt met zijn voetbal, maar toch nog het liefst met een leeg wc-rolletje en zich vervolgens stiekem opkrult in een hoekje van de bank.

Bodhi en ik zijn een team, dat wordt steeds duidelijker!

RSS
Follow by Email
Facebook0
Twitter

Published in Blog Fotografie Personal

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *